hannakarlssson

Hanna Karlsson

Nyårsafton

Publicerad 2011-12-31 18:01:34 i My life,

Just nu kan jag inte ladda upp bilder från min dator.. Jävla skit. Skulle göra en sammanfattning av året. Men får väll göra det imon eller senare! Men ikväll händer inget. Ska vara hemma med familjen. Hoppas nästa nyårsafton blir bättre.. Men vid tolvslaget så vi skjuta upp raketer. Bilder kommer imorgon. Men nu ska jag fortsätta och ha världens tråkigaste nyårsafton.. Gott nytt år i alla fall! ♥

Recension: L'oréal tecniart (värmeskyddspray)

Publicerad 2011-12-30 22:24:53 i Recensioner,


Vad jag tycker om denna produkt: Verkligen dålig! Den luktar inte alls gott och när man sprayar så blir det bara kladdigt eller vad man nu ska säga. Blir verkligen inte bra när man ska platta håret heller. Har provat en annan värmeskyddspray från L'oréal och den var heller inte bra. Så köp hellre från något annat märke!
Mitt betyg: 2 av 5
Kommer köpa igen?: Nej!

Nyårslöften

Publicerad 2011-12-30 22:08:02 i My life,


Under verkligen hur det ska gå med att inte äta godis och snacks på ett helt år..! Och jag tror inte att jag kommer börja träna på gym. Skulle aldrig börja träna om jag inte hade en skev rygg. För jag gillar nämnligen inte att röra på mig så mycket. Och skolan.. Blir glad bara jag får godkänt och har inte höga krav på mig själv, annars hade jag nog aldrig blivit nöjd! Och jag ska verkligen försöka få mer besökare på min blogg eftersom jag har väldigt få läsare. Men det ska jag ändra på!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela