hannakarlssson

Hanna Karlsson

Danny igår!

Publicerad 2011-05-31 17:06:00 i Bilder,

Igår satt jag och lena  och väntade i 3 och en halvtimma på att Danny skulle komma, och Cynthia kom typ en timma efter att vi hade suttit där en timme ungefär. Tre timmar innan var det knappt några där, men sen typ en kvart innan han skulle uppträda så var det skit mycket folk! Min kamera dog vid hälften av hans uppträdande. Det var några jävla fjortisar som stog brevid oss och skrek och grät som fan! Jag trodde att jag skulle bli döv även fast jag hade öronproppar.. Har fått lite tinetus bara för det..
Bildbomb!
Klassensdag idag.

Publicerad 2011-05-31 15:26:00 i Bilder,

Hade klassensdag med klassen idag. Först var vi och spela minigolf och sen så gick vi upp till skatås och gjorde ingenting? Minigolfen var okej. Världens bästa lag! Jag, Cynthia, Lena och vår gympalärare.
Haha, han förlorade mot oss! Meen shiit va varmt det har varit ute idag! Trodde jag skulle svimma. Hoppas man blev lite brun när man ändå har vart ute hela dagen.
Slutade klockan 1 ändå ganska skönt!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela