hannakarlssson

Hanna Karlsson

Dh snart!

Publicerad 2011-11-29 20:57:28 i My life,

Slänger bara in ett snabbt inlägg. Desperate housewives börjar snart! SKa sitta framför det med go pepparkaksglass! Mööms. Kanske slänger upp ett inlägg senare. Men idag har det bara varit vanlig skoldag, men ovanligt trött. Trodde jag skulle somna eller något. Men ska verkligen försöka att blogga mer imon. Har inte hunnit och sitta framför datorn idag eftersom jag gick ifrån skolan kvart i sex. Såå.. Aa, ni fattar nog. Men det börjar snart! Hejdå! 

28 november

Publicerad 2011-11-28 20:01:37 i My life,

Det var ett tag sedan.. Två veckor sedan typ. Men jag har precis kollat på modelljakten. Och har inte planerat något annat inför kvällen. Jag kan inte klaga på att jag har haft fullt upp med läxor för det har jag inte. Utan jag har inte orkat och jag har inte vetat vad jag ska skriva. Men nu förhoppningsvis så kommer jag fortsätta blogga. Men jag behöver lite bloggork så släng in en kommentar på något jag ska blogga om!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela