hannakarlssson

Hanna Karlsson

Ny ring!

Publicerad 2011-09-28 22:05:50 i Shopping,

Den här ringen log på bordet imorse. Beställde den i fredags och så kom den antagligen i brevlådan i morse. Och jag äääälskar den! Så himla snygg. Om någon undrar så är den från stylebytyra.se :)

På gården

Publicerad 2011-09-28 18:44:02 i My life,

Heej! Är just nu på gården med Cynthia och tittar på cops (jettekul). Men vi ska nog snart hem. Och då ska jag antagligen sitta med läxor.. Så vi får se hur det blir med bloggningen! Go & glad kexchoklad :)

 

22:11

Publicerad 2011-09-27 22:11:57 i My life,

Är så glad att blogg.se finns som app du!! Satt och fixade med datorn och orkade verkligen inte blogga.. Och idag har jag helt enkelt inte hunnit. Men just nu ligger jag i min säng och tittar på Jersey Shore. Men ni får ha det så bra så länge! Kan ju blogga från mobilen vart jag än är nu och svara på kommentarer så jag kommer nog blogga ganska mycket från mobilen eftersom jag har med den överallt :)

 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela