hannakarlssson

Hanna Karlsson

Best of 2012

Publicerad 2012-12-31 16:12:00 i My life,

Jag kommer inte göra en sammanfattning av året för det känns sjuk onödigt eftersom att jag inte har gjort något speicellt. Jag skäms bara genom att kolla igenom arkiven. Men jag hade då tänkt att skriva om min höjdpunkt 2012. Det var när jag fick reda på att vi skulle åka till USA i Kalifornien , Nevada och Arizona och när vi var där naturligtvis. Jag var i Los Angeles, San Francisco, Las Vegas och San Diego. Jag ska försöka fixa inlägg om vad jag gjor Det var så sjuk kul där. Ååååhh jag önskar verkligen att jag kunde åka tillbaka! Jag tänker på det varje dag. Jag måste verkligen dit någon gång igen! 


// 1. Six Flags. Liseberg är pytte litet gemför med Six Flags! // 2. Golden Gate bron. Det var så fint! // 3. Jag på Grand Canyon utanför Las Vegas. Så sjukt stort och läskigt. Det fanns någon stängels så man kunde ju ramla ner hur lätt som helst. Det var ju väääääldigt högt. // 4. Walk of Fame. Så sjukt coolt att ha varit där. // 5. Universal Studios i Hollywood. Man kunde åka bergoch dalbanor och se vart dem har spelat in filmer och serier. Såg bland annat vart dem spelade in Grinchen stal julen, Desperate Housewives (Aaaaaaahhhh) och CSI tror jag? Så häfigt! // 6. Sea World i San Diego. Det var jätte kul där med! // 7. San Clemente utanför San Diego. Åhh vad fint det var där! Folk surfade och det var bara så fint där! // 7. Venice Beach. Det så fint med solnedgången och allt! Hur många filmer och serier som helst som har spelats in här! 

Årstider

Publicerad 2012-12-28 19:17:38 i My life,

Hejsan! Sov hos Cynthia igår och hos Lena inatt. VI var uppe till fem idag och vaknade klockan två så jag sov bort hela dagen typ. Men jag har tränade i en timma och det känns hur skönt som helst nu. Jag får se vad som händer imorgon. Kanske åker till stan eller något. Simsnörden som jag är köpte jag Sims 3 Årstider i onsdags och intallerade den igår. Så det är det jag kommer spela hela kvällen haha. 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela