hannakarlssson

Hanna Karlsson

Stan

Publicerad 2012-02-29 21:34:53 i My life,

Sorry för att jag inte har bloggat försen nu! Men jag har varit i stan med lena, men vi köpte typ ingenting. Skulle egentligen köpa ett par skor men jag ångrade mig och hade inte tillräkligt med pengar så vi satt och fikade på Espresso House! Sen så spelade tydligen Dead by April i stan också. Och efter det så gick jag till Grand Parfymeri och fick typ världens chock när jag såg Someday parfymen! Den luktade jätte gott! Men jag ska köpa den när jag åker till USA istället, den är billigare där (tror jag?). Men nog pratat om det här kommer lite bilder!

Live my life

Publicerad 2012-02-28 18:42:16 i My life,

Sitter och lyssnar på Justin Biebers nya låten. Älskar den! ♥ Skulle egentligen suttit med NO:n, kan verkligen inte göra läxor direkt när jag kommer hem.. Det går bara inte! Men jag ska göra det snart. Sen göra pannkakor och sedan duscha. Sedan fixa pengar och macka eftersom att vi ska åka skridskor imorgon.. Fan vad jag hatar det! Nää, nu ska jag sluta tråka ut er! Hörs!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela