hannakarlssson

Hanna Karlsson

To the nails

Publicerad 2012-11-25 10:07:00 i Naglar,

Köpte det här i måndags! Jag har seriöst letat efter en dotting tool i ett och ett halvt år. Äntligen hittade jag en! Den finns på panduro fö 40 kr och präglingsverktyg det är egentligen till något annat men exakt så ser en dotting tool i alla fall.

Julpynt

Publicerad 2012-11-24 22:01:10 i My life,

Vi har julpyntat här på landet hela dagen typ. Plus lyssnat på go julmusik. Så just nu är det riktigt juligt och mysigt här! Nästa vecka kanske det blir lite julbak också. Men just nu lyssnar på little mix nya album. Super bra! Nästa vecka blir det tillbaka till skolan efter en veckas prao. Jag orkar verkligen inte med skolan! Det är så himla skönt och komma hem utan att sitta med en massa läxor. Men det är snart jullov, tack och lov! Men nu ska jag se på någon film. Jag ska bli bättre på att uppdatera! 

Christmas nailart

Publicerad 2012-11-20 22:11:19 i My life,

Tjena! Andra dagen på praon avklarad. Det var hur roligt som helst. Jag praktiserar på en förskola om någon undrar. Men nu sitter jag och försöker hitta på lite roliga julnageldesigner. Jag sitter också med julmusik på hög volym. Jag kan verkligen inte vänta till jul! I helgen ska vi i alla fall börja julpynta på landet, tjoho! Men nu ska jag fortsätta med nagel idéerna. 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela