hannakarlssson

Hanna Karlsson

Blåbärspaj

Publicerad 2013-04-28 18:42:00 i My life,

Mamma bakade paj efter att jag hade lagat mat. Så gott! Uppdateringen har verkligen suuugit. Ska verkligen försöka uppdatera mer eftersom vi inte har så mycket i skolan, än så länge. Ska försöka plugga till hkk provet. Det är om pengar, internethandel, försäkringar och sådant. Det är inte så svårt. Köpte två grejer igår när jag var i Allum med mamma. Men det visar jag imorgon!
 

Friday

Publicerad 2013-04-26 23:31:16 i My life,

Helt vanlig fredag! Vi hade typ ''redovisning'' av våra affischer på engelskan. Jag vågade inte säga något så jag lät Olivia prata haha. Vi skulle åkt till landet idag men vi åker imorgon istället! Då ska jag laga mat och baka nutellabiskvier. Hoppas att det blir gott! Annars händer det inget speciellt. Har nästan inga läxor. Så skönt. Bara ett prov hkk och tre nationella. Man behöver inte plugga till dem ändå så. Aja god natt!

Stop and stare

Publicerad 2013-04-23 20:20:00 i My life,

Har abslout inga bilder just nu, så det fick bli ett gammalt kollage!
Hejsan! Bloggade inte igår eftersom jag hade fullt upp med våran affish till engleskan men nu är den äntligen klar! Imorgon är det nationella i engleska. Det är bara hör och läsförståelse så det kommer inte vara så svårt hoppas jag! Resten av veckan har jag inga läxor. Yeeeey! Kan seriöst inte förstå att jag ska på One Direction konsert om två veckor. Helt sjukt! Men nu ska jag faktiskt ta och börja se en ny serie! Puss!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela