hannakarlssson

Hanna Karlsson

Tårtkalas

Publicerad 2013-08-31 18:56:00 i My life,

Pappa fyllde 46 år i tisdag och idag firade vi det med släkten! Mormor köpte med tårta och kalaskransen som brosan äter på sista bilden haha. Den kalaskrasen är såååå himla god! Mormor hade även bakat lite chokladbeskvier som också var supergoda. Mycket godsaker men är det kalas så är det haha!

Hårtips

Publicerad 2013-08-30 14:41:00 i Tips,

 
• Sov med flätor. Mycket bättre än att sova med utsläppt för då slits det mot kudden. Sen får man lite fina vågor i håret när man vaknar! 
 
• Använd värmetänger så liiiite som möjligt. Älskar själv att hålla på och fixa mitt hår men istället kan man försöka lära sig göra lite nya frisyrer som fiskbensfläta och inbakade, utbakade flätor. Ja det finns hur mycket som helst!
 
• Skaffa en bra hårinpacking. Kan rekomendera Maccadamia Oil inpackningen (dock ganska dyr) eller Aussies inpackningar som finns på Rusta för ungefär 60 kronor! Eller varför inte göra en egen? Googla, det finns hur många recept som helst!
 
• När du har tvättat håret och ska torka det lite med handuken. Försök torka lätt i hårbotten och gnugga inte händerna med handuken på topparna (om någon förstår?). Det sliter så mycket på håret!
 
• Införskaffa dig en hårolja! Kan rekomendera Moroccan Oil (ganska dyr) eller en kräm som heter Uniqe One som kostar runt 150 kronor. De gör håret lenare och håret ser friskare ut!
 
Ska jag göra fler tips inlägg? Känner att jag har hur mycket tips som helst om lite allt möjligt! 
 
 
 
 
 

Movie

Publicerad 2013-08-29 18:08:06 i My life,

 
Såg som sagt This Is Us igår! Trodde vi skulle se den i 3D men filmer kommer tydligen i 3D på fredag? Så jävla konstigt! Annars var den jätte bra. Dock kändes det som man redan hade sett filmen för att man har kollat på många trailers, annars var den suuuuperbra! Alla skreeeek när dem nämde Sverige i filmen haha. Annars har det varit en vanlig skoldag. Och igår fick vi skoldatorer vilket innebär ännu mer att bära. Tung handväska, tung dator och gympapåsen, jobbigt haha! Nu ska jag sätta mig med läxorna annars blir det aldrig gjort!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela