hannakarlssson

Hanna Karlsson

New Years Resolutions

Publicerad 2013-12-31 13:17:00 i My life,

 
Börja träna på riktigt. Jag ska prova på gym i en månad och sedan får vi se om jag fortsätter. Har redan börjat få ganska ont i ryggen (pga av att mina rygg är sne typ) och jag måste bygga upp muskler i ryggen plus att jag måste gå upp två kilo enligt skolsköterskan (fick en chock när hon sa det haha, trodde rättare sagt att jag hade gått upp inte inte gått ner). Och jag är så jäkla otränad också, det är pinsamt. 
 
Bli tusen gånger bättre på att ta bilder. Med både mobilen och med kameran. Känner ibland att jag kan glömma och ta bilder ibland. Mycket roligare med mycket bilder från rolig saker!
 
Töntigt nyårslöfte men bli bättre på att instagramma haha. Suuguer på att göra ladda upp mycket på instagram men ändå är jag besatt av det lol.
 
Göra nagelvideos. Åh herregud vad länge jag har velat göra det! Jag ska verkligen försöka att göra det. Sedan kanske det blir andra videos också, vem vet?
 
Ta bättre hand om min hy. Jag är riktigt dålig på det vilket innebär att jag har fått mycket finnar och sånt. Måste tvinga mig själv att göra det morgon och kväll för annars kommer jag aldrig göra det. Tvättar aldrig min foundationborste men nu när jag har köpt en ny så då ska jag verkligen tvätta den.
 
Ha kul och sluta tänka för mycket på saker som jag gör väldigt ofta. 
 
Prova nya grejer. Think outside the box med kläder och lite andra grejer!
 
Börja ta outfitbilder! Jag tror inte att jag tog en enda outfitbild förra året? Jag älskar att se andras outfits, så jag ska börja ta lite outfitbilder. Behöver bara ha någon som kan ta bilder haha. 
 
 
 

New makeupstuff

Publicerad 2013-12-30 15:48:00 i Beauty,

Beställde två grejer från craycray.se i torsdags och fick hem det idag. Älskar att dem har så snabb leverans! Jag beställde ju innan helgen så då tog det några extra dagar för att det var helg. Har beställt därifrån tidigare och då har grejerna kommit två dagar efter. Jag köpte i alla fall en foundation borste. Jag har hört så mycket bra grejer om Real Techniques borstar så jag ville prova foundation borsten först eftersom att jag har en skitdålig från Åhléns och jag behövde en ny. Så den ska bli kul att testa! Jag beställde också en blush som jag har hört youtubers prata om så när jag såg att cracray hade den så var jag tvungen att klicka hem den också!

Nike Air Max

Publicerad 2013-12-29 12:53:00 i Fashion,

Asså jag har fått en grej för Nike Air Max. Dem är såå snygga! Jag är inte ''typen'' med sneakers eller liknande men jag vill så gärna ha ett par Nike Air Max 90. Dem med leopardmönster är ju hur snygga som helst men jag har ingen aning om vart dem finns. Men det finns ett par snygga på Zalando som jag funderar på att köpa när jag har lite mer pengar haha. Vad tycker ni om Nike Air Max?

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela