hannakarlssson

Hanna Karlsson

Pink

Publicerad 2013-02-28 21:09:35 i My life,

Bildbrist. Så jag slängde ihop lite bilder från min tumblr.
Tjena! Den här veckan gick ganska fort. Har inga läxor vilket känns skönt. Fast det är endå matteprov och en bildinlämning nästa vecka. Men det låtsas vi inte om just nu. Imorgon åker vi till landet och på lördag Viktor med några släktingar. Ännu mer tårta! Haha. Åker antagligen in till stan en snabbis imorgon. Men nu ska jag göra iording mig och sova. God natt! ♥

Silver watch

Publicerad 2013-02-27 15:49:00 i My life,

Har helt glömt bort att visa klockan som jag köpte för två veckan sedan! Köpte den här på Ur&Penn för bara 249 spänn. Riktigt bra fynd! 

26 februari

Publicerad 2013-02-26 18:03:24 i My life,

Idag fyller lillebrosan 14 år och det firade vi med smörgås tårta och knäcktårta. Gott! Om ungefär en halvtimma går jag tillbaka till skolan för danskväll. Och det håller på till halv tio! Kommer vara så himla trött när jag kommer hem. Hoppas ni har haft en bra tisdag! 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela