hannakarlssson

Hanna Karlsson

Trettionde

Publicerad 2013-01-30 16:24:14 i My life,

Hejsan! I måndags blev det muntligt nationellt prov och det gick åt helvete. Igår slutade vi tre timmar tidigare, hur skönt som helst och idag hade vi ingen matte eftersom läraren inte var här och vi fick inga uppgifter! Så jag har bara suttit här sedan två ungefär. Men nu ska jag försöka plugga på so:n att och lov att provet har framflyttat! Sedan blir det kanske b&j framför Pretty Little Liars med Lena och Cynthia.

Tagga nationella

Publicerad 2013-01-27 22:35:00 i My life,

Inne i provhytten i stan. Var lite osäker om jag skulle köpa leggingsen och tröja. Men sjukt snyggt!
Hej! Åkte till stan tidigare idag och köpte nya svarta dr denim jeans. Mina gick sönder för några veckor sedan. Dr. Denim har så sjukt bekväma och sitter superbra med! Köpte även en tröja men det blev inte den på bilden. Jag kan visa den imorgon! Ja, så imorgon blir det muntliga nationella i svenska. Vi har inga lektioner imorgon bara själva provet. Så jag börjar halv två och slutar någon timma efter det. Skönt! Känner mig inte sådär jätte nervös är bara rädd att jag inte ska komma på några frågor typ. Tjoho, kan vara uppe längre ikväll då! 

Pancakes

Publicerad 2013-01-26 22:06:42 i My life,

Idag har det bara blivit städning i rummet och lite i mitt badrum. Gjorde även pannkakor som blev till lunch. Så har typ inte gjort någonting idag! Just nu sitter jag och kollar på en massa youtube videos. Hur kul som helst! Kan kanske tipza om youtubers någon gång eller något. Skulle det var kul? Men nu ska jag fortsätta kolla på videos. Ha en bra lördags kväll! 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela