hannakarlssson

Hanna Karlsson

Wanties

Publicerad 2013-07-30 13:11:00 i Fashion,

     
Lite fina grejer som jag vill ha till hösten! Massa gosiga koftor och sånt. Längtar faktiskt liiite!

Kanelbullar

Publicerad 2013-07-28 18:40:00 i Bakning, My life,

Har typ ståt och baka bullar halva dagen. Kanelbullar är det bästa jag vet, sååå himla gott! Tror dock att jag behövde mer fyllning. När man står där och pepprar på med smör, kanel och socker tror man att man har tagit hur mycket som helst fast det typ inte är någonting haha. Men det ska bli bättre nästa gång! Ber om ursäkt för den dålig uppdateringen. Har inget kul att blogga om at the moment. Men snart kommer något roligt tror jag!

Pretty Little Liars

Publicerad 2013-07-25 20:24:43 i My life,

 
Sitter just nu och kollar på pll. Glömde helt bort att det hade kommit ut ett nytt avsnitt igår! Vi åkte till Tjörn idag istället för igår. Men det fanns ingenting. Ingen tygaffär heller! När jag åker hem till Göteborg nästa vecka ska jag leta efter tygaffärer. Annars har jag inte gjort något mer idag och inget roligt händer heller. Nu ska jag fortsätta kolla!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela