hannakarlssson

Hanna Karlsson

Happy Easter

Publicerad 2013-03-30 23:22:00 i My life,

Hade lite tråkigt så jag tog en massa bilder på onödiga saker haha. Min mamma gillar att pynta som ni kanske ser! Idag har jag ätit god mat, goda cupcakes, och gott godis. Det känns som jag ska dö. Har nog ätit lite för mycket.. Haha. Härlig dag! Imorgon åker jag som sagt hem igen. Tar nog och ser en film om jag inte blir aldelles för trött och somnar efter att jag har bortat tänderna. Hoppas att ni har haft en bra påsk i alla fall!

Easter egg

Publicerad 2013-03-30 12:22:00 i My life,

Den här låg på på frukostbordet. Femhundra kronor och min favorit choklad marabou black! Har ni fått något påskägg? Annars vaknade jag vid nio och har hunnit äta frukost och baka. Idag ska jag hinna fixa mina naglar. Försökte göra det igår men det blev fail och jag satt i mitt rum mitt i natten så haha. Imorgon åker jag i alla fall hem för Elin fyller år och vi ska fira henne. Det blir tjejmiddag och sleepover. Glad påsk!

New bag

Publicerad 2013-03-30 10:43:00 i Shopping,

Äntligen har jag köpt en ny väska. Är så nöjd! Den är så enkel och stor. Man får plats men hur mycket som helst i den. Jag har velat ha en sån väska ett tag. Jag på H&M i ungefär en halvtimma och hade beslutsångest och köpte den till slut. Den finns alltså H&M för 299 kronor.

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela