hannakarlssson

Hanna Karlsson

Dagens outfirre

Publicerad 2013-05-30 20:45:53 i Outfits,

Blev inte så jätte bra bilder. Första gången på år (verkligen över ett år) som jag lägger upp dagens outfit.
Var bara i skolan till elva. Sedan slutade för att vi skulle äta på restaurang med klassen klockan fyra. Haha men sjukt skönt att sluta tidigt! Vi åt på La Vacca och jag åt en plankastek och fy vad mätt man blev. Lämnade typ kvar halva maten. Sedan drog vi till Nordstan och tog lite bilder. Sen har bara suttit vid datorn. Men imorgon är det äntligen fredag och på lördag blir det födelsedagsfirande hemma hos Lena!

Chill

Publicerad 2013-05-29 16:12:13 i My life,

Fy fan vad skönt! Vi hade det två sista proven idag och vi har inga mer läxor för i nian. Det känns så skönt! Har märkt at de flesta i nian har det jätte stressigt nu i slutet men vi har knappt haft något att lämna in eller något sånt. Kan inte förstå att det är exakt två veckor kvar till skolavlutningen. Allt har gått så fort! Men nu ska jag snart in till stan med Cynthia. Vi hörs!

IvyRevel

Publicerad 2013-05-27 21:59:41 i My life,

En av de första plaggen från Kenzas kollection som hon har visat på sin blogg. Åhh klänningen är så fin! Längtar till lanseringen. Hoppas att den är riktigt snart!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela