hannakarlssson

Hanna Karlsson

Thursday

Publicerad 2013-10-31 23:08:56 i My life,

Tjenare! Halloweenfesten i tisdags var kul och halvt kaos haha. Igår gjorde jag absolut ingenting för första gången på hela lovet typ. Vaknade tidigt imorse för att åka in till stan med Lena för att möta Alicia och två av hennes vänner! Vi gick till 1D World för tredje gången den här veckan haha. Man kan vinna tävlingar typ varje dag så det är därför vi har gått dit flera gånger och vi ska dit igen imorgonn! Efter det gick vi till Jensens och åt och stack vi iväg på bio och såg IRL. Haha vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen.. Funderar någon på att kolla på den så gör det inte. Så konstig och man fattade typ ingenting haha. Nu ska jag nog kolla lite på youtube och sedan gå och lägga mig!
 

Craycray

Publicerad 2013-10-29 18:24:00 i Beauty, Fashion, Tips,

Nu finns äntligen BabyLips och Bath & Bodyworks produkter i Sverige! Ni förstår inte lyckan när jag hittade hemsidan haha! Beställde de två sakerna ovan förra veckan. Har velat prova BabyLips och Bath & bodyworks hand gel  ett bra tag och den luktar supergott med! Hemsidan öppnade för ungefär en vecka sedan och har än så länge fått in Bath & Bodyworks Handgel i olika luktar och Babylips i olika nyanser.  Men dem kommer få in mer i framtiden. Dem kommer bland annat få in Urban Decay Naked pallete, NYX, Benefit, Revlon, EOS Lipbalm, Maybelleine produkter som inte finns i Sverige och mycket mer! Dem säljer alltså Amerikanska sminkmärken på den svenska marknaden. Klicka häääär för att komma till hemsidan! 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela