hannakarlssson

Hanna Karlsson

Chevron nails

Publicerad 2013-09-30 16:15:00 i Naglar,

 
 De här naglarna gjorde jag förra veckan! Mönstret på ringfingret kallas chevron ifall någon undrar. Blev ganska nöjd. Tyckte bara att det svarta blev lite skevt. Det var så sjukt pilligt! Gjorde inte det mönstret på ringfingret på högerhanden utan tog nail stripping tape och gjorde ränder istället. Fint det med!

Biljettsläppet

Publicerad 2013-09-29 18:27:00 i My life,

 
Om ni inte orkar läsa allt så gå in på frugans blogg för hon sammanfattade allting!
 
Asså herregud. Vi har suttit utanför Avenyn i 27 timmar och köat för biljetter till One Direction. Från klockan sex på morgenen på fredagen till klockan nio på morgonen på lördagen. Fast jag var tvungen att sticka iväg för skola i typ tre timmar men Lena satt kvar. Vi har frusit så mycket. Det började med att vi vaknade runt fyra på morgonen för att åka till Avenyn klockan fem. Men sen så kom vi dit klockan 6 ungefär. Och sen såg vi att ingen satt där och att vi var först i kön. Åh vad skönt det kändes!! Efter typ en halvtimma kom en tjej och köade så vi satt och pratade med henne sedan var jag tvungen att gå vid halv tio för att jag hade skola i typ tre timmar. Sedan när jag kom tillbaka satt det en till där och efter ett tag kom en till. Där satt vi och pratade, spelade kort och frös. Dem som jobbade på Espresso House skulle ge oss gratis Chai Latte och varm choklad om vi tog kort på muggen och taggade dem på instagram. Såklart att vi gjorde det liksom haha! Vi fem satt där till sex eller sju innan några till kom dit.
 
Åhh herregud vad många det var som frågade varför vi satt där. Det var säkert mer än 200 personer. Och vi fick säga det typ tre gånger innan dem hörde vad vi sa till varenda person som frågade. Några trodde att vi strejkade andra trodde att vi var hemlösa haha men sedan såg dem att vi satt med iPads och iPhones och tyckte inte att det såg rätt ut haha. Någon blev förbannad och sa att han skulle ringa polisen, någon gubbe blev typ sur och sa någonting om skatt och att folk kan tro att vi är dumma i huvudet och att vi har rökt hash hahaha. Vid tio kom Cynthia och satte sig oh köade med oss.Fram emot kvällen så var det skitkul för att alla som frågade oss var helt fulla och var jätteunderhållande. Dem sjöng, dansade, skrek One Direction och sånt! Vi blev tillslut trötta på att svara på varför vi satt där så vi sa att vi köade för att Konsum hade 20% rabatt på kött och vissa trodde oss haha! Det var typ -0°C på natten så ni kan fatta hur kallt det var. Jag hade 7 tjocktröjor plus vinterjacka, 3 par byxor, två par strumpor och uggs. Jag kan säga att jag frös skitmycket ändå. Men jag är väldigt frusen av mig i vanliga fall. Kanske sov 40 minuter sammanlagt under natten. Det var verkligen inte skönt att sova på marken. Men jag bryr mig inte det var faktiskt sjukt kul att sitta där, lära känna lite människor och bli underhållen av lite andra människor.
 
Runt 4-7 på morgonen kändes minutrarna timmar. Vi satte oss på McDonalds som var precis brevid för att värma oss. Vad hade vi gjort utan McDonalds?! Lyckades typ somna när vi satt där men sen så sa personalen till oss. Jag försökte hålla ögonen öppna men lyckades typ somna i några sekunder flera gånger. Vi hade fixat ett kösystem så att alla fick varsin nummerlapp så att det inte skulle bli kaos när det öppnade klockan 8 när vi skulle ner till Konsum (ticnet ombudet) och vänta en timma till. Jag har typ aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Cynthia, Lena och jag var ju först så i ville ju självklart ha bra biljetter för förra året fick vi världen SÄMSTA platser, läktare 3 långt upp, längst bort yyp. När klockan slog nio stod vi vid kassen och sa vilka platser vi ville ha och det fanns lediga platser LÄNGST FRAM! Alltså ståplats främre parkett. Asså lyckan efter att vi har väntat i 27 timmar och får dem platserna. Vi skrek och grät och jag trodde inte att det var sant. FY FAN VAD GLAD JAG VAR! Kunde inte sluta gråta. Vi förtjänade platsera! Några till som stog bakom oss och fick också främre parkett sektion blå och började också gråta och skrika. Så vi kommer att träffa dem igen den 13 juni! De som köade med oss var så goa, snälla och det var bara så bra stämning för att alla var så glada!
 
När jag kom gick jag och la mig i mina varma, sköna säng och sov i typ 6 timmar. Gick in på datorn och såg att de skulle ha en till konsert dagen efter. Så vi köpte biljetter och vi fick bakre parkett sektion gul. Vi trodde inte att vi skulle få så bra platser 7 timmar efter biljetterna hade släppts. Så vi åkte tillbaka till Avenyn och hämtade ut biljetterna. Jag är så sjukt jävla bajs glad att vi ska se dem igen och den här gången mycket, mycket, mycket närmare och gå på konserten båda dagarna!! Jag kan inte beskriva med ord hur fucking glad jag är!!! Det var så jävla värt att köa i 27 timmar!!
 
Haha världens uppsats typ! Fattar inte hur jag orkade skriva allt när ingen kommer orka läsa ändå haha.

Tävlar

Publicerad 2013-09-26 20:07:00 i My life,

Jag är med och tävlar om 1000 kronor hos Sheinside hos Fredrika. Sheineside har verkligen superfina grejer.
Var med och tävla du också!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela