hannakarlssson

Hanna Karlsson

Bekännelser

Publicerad 2014-08-26 19:43:12 i Om mig,

 
Jag är seriöst hungrig hela tiden. Går nästan alltid och äter på någonting haha. 
 
Jag är sjukt bra på att komma ihåg födelsedagar. Kompisar, kompisars föräldrar och syskon, människor som jag knappt känner haha. Påminnde t.o.m min kompis att hennes mamma fyllde år nästa dag och hon hade heeeeelt glömt bort det haha.
 
Jag har så himla lätt för mig att störa mig på folk. Vilket kan bli lite jobbigt ibland..
 
Mina vänner brukar alltid slå mig på rumpan. Många har sagt att den är svårt att motstå för att den är så go och mjuk då tydligen och inte för att den är fast och vältränad, för det är den verkligen inte haha. 
 
Mina enda talanger är nageldesigner och bakning haha!
 
Jag hatar att gå barfota spelar ingen roll om det är utomhus eller inomhus. Tycker att det är så himla obehagligt på något sätt och för att jag alltid fryser om fötterna. Strumpor och tofflor året runt haha.
 
 
 

Neon laser nails

Publicerad 2014-08-25 13:09:00 i Naglar,

Gjorde den har deginen för några dagar sedan! Lite roligare med a pop of color tycker jag. Känns som att det har varit lite tomt på nagelfronten på ett tag. Har inte alls gjort många designer och sånt på senaste tiden. Men det kommer komma mycket mer längre fram i alla fall! 

Sunday funday

Publicerad 2014-08-24 16:21:11 i My life,

Uppdateringen har varit så himla dålig under den senaste månaden. Det är bara att jag inte har haft någonting att blogga om. Men nu är man tillbaka till skolan och rutinerna och jag känner mig ganska taggad inför hösten. Jag kommer säkert ångra mig om någon månad haha. Ska städa mitt rum och rensa garderoben så att jag känner att jag har lite ordning på allt.
 
Började skolan i fredags och det var ju bara upprop och sådant som vanligt. Så imorgon börjar allt allvar igen. Börjar åtta imorgon och slutar tio i elva. Så himla skönt att sluta tidigt på måndagar tycker jag. Är väldigt nöjd med schemat faktiskt. Slutar tidigt på måndagar och fredag precis dem dagarna jag tycker att man ska sluta tidigt. Nej, nu ska jag städa. Vi hörs!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela