hannakarlssson

Hanna Karlsson

Julafton

Publicerad 2014-12-29 20:42:02 i My life,

Några bilder från julafton! Skrev allas namn på pepparkakshjärtan och la dem på tallrikarna och det var tydligen väldigt uppskatta eftersom alla tog hem sina hjärtan. Jag bakade fyra dagar i rad och under hela dagarna. Helt sinnes. Alltså mer än hälften av allt jag och mamma hade baka fanns kvar efter att alla hade gått på kvällen haha. 
 
Har varit helt off hela veckan och har inte orkat blogga. Har tagit det lungt på landet och bara slappat. Lena var här i helgen och vi slappade, bakade och kollade på film. Imorgon ska vi åka hem och på onsdag blir det nyårsfest någonstans. Allt är fortfarande oklart men jag tänker fasen inte sitta hemma på nyår haha. Hoppas att ni har haft en bra jul! Puss!

Christmas tree

Publicerad 2014-12-22 22:07:01 i My life,

Pyntade granen i lördags. Visst blev den fin? Nu är det inte många dagar kvar till jul hörni! Jag och mamma har bakat hela dagen. Det gjorde vi i lördags och igår också. Och det blir givetvis bakning imorgon med! Det blir bättre uppdateringen imorgon också. Har inte suttit med datorn på hela dagen. Men vi hörs imorgon. Puss! 

New nailpolish

Publicerad 2014-12-21 22:22:00 i Naglar,

Åhh älskade Ebay! Nagellacken kostar halva priset där, helt sinnes! Betalade 370 kr (inklusive frakten som gick på  187 kr) för alla nagellacken tillsammans och om jag hade köpt allt detta tillsammans i Sverige hade det kostat 670 kr. Och de nagellacken på bilden ovan finns inte ens i Sverige. Kan tipsa om två säljare beautyzoon2007 och nikobeauty. Fick redan hem packetet efter en vecka och de skickas från USA. Och hur fina är de inte?!
 
Nagellacken heter: fairy dust, de-light, ruby pumps, Seche Vite (baslack), blanc, Seche Vite (toplack). 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela