hannakarlssson

Hanna Karlsson

Träning

Publicerad 2014-02-28 13:04:00 i Tankar,

Det är svårt att inte bli påverkad av träning när alla skriver om det och lägger ut bilder på sina bloggar. Jag vill bara må bra, för jag känner verkligen att mina kropp inte mår bra av att bara sitta på röven hela tiden. Jag är så otränad att det nästan är pinsamt. Men jag tänker träna ungefär 2-3 ggr/veckan. Jag vill träna för att min kropp ska må bra. Jag ska börja träna när jag har blivit frisk från min jobbiga förkylning. Jag vet exakt vad jag vill uppnå med min träning och vad jag vill träna. Och jag har känt världens sug att gå ut och jogga och powewalka men det känns inte så kul i det här vädret. Ja, vi får se hur det här kommer gå!

Viktors födelsedag

Publicerad 2014-02-26 21:16:04 i My life,

Idag fyller min lillebror 15 år. Han är inte så liten längre haha. Han är längre än mig men fortfarande lika omogen haha. Vi firade honom med smörgåstårta och citron- och marängtårta. Marängtårtan var sååå god! Men nu sitter jag med engelskan och ska skriva en jäkla fabel. Det går ganska segt haha. Och sen har jag en grej i Hälsopedagogiken som jag måste göra klart. Puss så länge!

Sick

Publicerad 2014-02-24 15:52:00 i My life,

 
 
Stannade hemma från skolan idag. Kände mig inte alls bra när jag vaknade. Har varit sjuk hela helgen, täppt i näsan hela tiden, nyser och hosta. Men jag går antagligen till skolan imorgon. Vill inte missa en massa grejer. Men det var tydligen bara en lektion så jag missade inte så mycket. Igår bloggade jag inte för att jag var på Allum med mamma och köpte byxor. Äntligen lite nya byxor haha. Visar det i något inlägg. Kan ni gissa vad jag har gjort hela dagen? Kollat på Glee såklart haha. Men efter jag har kollat klart på säsongen så jag ska sedan ta tag i lite plugg och städa rummet. ♥

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela