hannakarlssson

Hanna Karlsson

Bekännelser

Publicerad 2014-01-30 15:07:00 i Om mig,

 
Varje gång jag ska se på film eller serie så känner jag alltid att jag måste äta eller dricka något till det haha.
 
Jag kan störa mig väldigt lätt på saker och vissa människor.
 
När jag borstar tänderna kan inte jag bara stå still framför spegeln. Jag måste typ gå runt och gå till vardagsrummet eller mitt rum haha.

Smilegropar är typ det gulligaste som finns.
 
Jag har ungefär 1500 och 75% av mina bilder på min kamerarulle på mobilen består av bilder på saker jag vill ha. Om jag t.ex hittar något plagg jag vill ha på datorn så tar jag kort på det för att jag ska veta hur det ser ut, så jag ska kolla på plagget när jag är i affären haha. Sedan har jag en massa bilder på naglar för att få inspirition. 
 
Jag är väldigt frusen av mig och jag fryser 24/7. När jag kommer hem hoppar jag i myskläderna och värmer en vetekudde och mina vetetofflor i mikron och har någon filt på mig också. Haha jag tror jag har någon sjukdom eller något. Sitter just nu och fryser om händerna också.

Glossybox: Januariboxen

Publicerad 2014-01-29 20:56:40 i Beauty,

Det här kom i brevlådan i måndags. Januariboxens tema är ''Fresh Start''. Alltså det kan vara så lite som att fixa ögonbrynen på morgonen till att ha bra dagkräm på morgonen. 
 
Revlon Professional Equave Hydro Nutritive Detangling conditioner
Vårdande leave-in balsam med keratin. Skyddar på utsidan och gör håret mer lätthanterligt och elasktiskt vilket förhindrar att topparna bryts av. Från insidan vårdas håret med näring och fukt. (Ingen fullsizesprodukt | Orginalprodukt 149 kr/200 ml)
 
Sumita Brow Set
Denna brynpennan som fixerar dina ögonbryn till exakt den form du önskar. Den genomskinliga vaxformulan ger naturligt och hållbart resultat. (Fullsizesprodukt | 139 kr/st)
 
Benefit Cosmetics The POREfessional
Mirakelprimer som direkt minskar synligheten av porer och fina linjer. Ger dig en jämnare hud som bas och gör så att din makeup håller längre. (Ingen fullsizesprodukt | Orginalprodukt 290/22 ml)
 
Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine
Lyxig tandkräm som tar bort ytliga missfärgningar (upp till 90%), gör tänderna vitare och stärker emaljen. Innehåller 3D- Whites bästa teknik för vitare tänder som verkar både direkt och förebyggande. (Fullsizesprodukt | 35 kr/75 ml)
 
Yves Rocher Elixir 7.9 Youth Energy Day Care - Normal/Combination Skin
Återaktiverar hudens energi och ge den ungdomlig lyster! Består av sju av växtrikets mest effektiva ämnen, med nio anti-age patent, som gör att huden producerar fyra gånger mer kollagen (Fullsizesprodukt | 199 kr/40 ml

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela