hannakarlssson

Hanna Karlsson

Camping

Publicerad 2014-07-31 11:27:00 i My life,

Några bilder från när jag och några till åkte och tältade på Kåsjön för några veckor sedan. Ganska mysigt att tälta tycker jag! Vi grillade, pratade och tog ett nattdopp klockan halv 3. I augusti blir det en till tältning men den här gången blir vi förhoppningsvis fler! 

H&M Home

Publicerad 2014-07-30 17:58:33 i Inspiration,

H&M Home
 
Lite fina grejer från H&M Home! Är så himla sugen på påslakanet, men jag har inte bestämt mig om jag ska beställa det eller inte. Men just nu är det i alla fall fri frakt när man använder kod 1991 på H&M fram till 10 augusti så man får väl passa på att beställa när det ändå är fri frakt hihi.

Tisdag

Publicerad 2014-07-29 23:45:58 i My life,

Två halvdåliga och fula bilder från Stockholm haha.
Nu är internet och min mobil äntligen tillbaka! Har knappt kunnat leva utan det haha. Tappade min mobil i fredags när jag sprang. Den föll ur fickan och sedan var den typ död. Eller skärmen var helt svart medans jag fortfarande kunde trycka på skärmen och svara när det ringde. Så jag fick lämna in den. Men i alla fall. Nu fungerar allt igen! Är på landet just nu, kom hit i måndags och åker hem igen på torsdag eller fredag. För på lördag ska jag och Lena se Snoop Lion aka Snoop Dogg på Liseberg för skoj skull haha. Har absolut ingenting annat planerat för resten av sommarlovet. Tar bara dagarna som dem kommer. Imorgon står i alla fall lite bakning på schemat. Hörs imorgon!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela