hannakarlssson

Hanna Karlsson

One Direction konserterna - BILDBOMB

Publicerad 2014-07-01 13:48:00 i My life,

Bilder från första konserten ↑
Haha här kommer jag med bilderna från konserten 2 veckor efter.. Jag har inte orkat redigera bilderna förens nu. Seriöst BÄSTA HELGEN! Jag och mina kompisar gick ju som sagt på båda konserterna och jag är så glad att vi gjorde det! 
 
Vi tog i alla fall tåget från Göteborg klockan 6 på morgonen och var i Stockholm runt kvart över 9 eller så. Vi skyndade oss till hotellet för att lämna av våra resväskor och så. Sedan tog vi bussen till Friends Arena och var där runt 11, 12. När vi gick mot arenan så såg vi en lång kö. Jag trodde då att folk hade satt sig där för att äta eller något för jag såg inte Arenan där ifrån. Men det visade sig vara kö för blå och röd (?) parkett. Jag kände bara åh så fan vad långt bak vi kommer att komma nu. Men så satte vi oss där i typ tio minuter. Lena och Cynthias kompis köade också för parkett blå men hon var kanske 100 meter längre fram så vi fick sätta oss där och köa. Men det var fortfarande en ganska lång kö där ifrån också. De som satt bredvid oss satt och köade åt oss medan vi gick och köpte mat och gick på tio. Det var långa köer till exakt allting!
 
Vi satt inte i den kön på flera timmar. Jag tror att vi satt och köade i 20 minuter sammanlagt från att vi hade varit där sedan halv tolv. Men sen vid halv femtiden började kön röra på sig och alla ställde sig upp. Åhh herre vad folk trängdes. Så jag, Lena, Cynthia, Anna och Josefin höll i varandra hårt för att inte tappa bort varandra. För folk tryckte på som fan och man blev typ nästan nertrampad. Sedan kommer vi till en en kö som vakterna bara släppte in några i taget för att det inte skulle bli KAOS. Där stod vi en halvtimma och skrattade och skämde ut oss. Sedan släppte dem äntligen in oss i arenan. Så fort vi kom in vågade jag inte ens kolla in i arenan för jag kände att det skulle vara såååå många där innan oss. Men det visade sig att det inte alls vara många som stod på blå parkett när vi hade kommit dit. Så fort jag såg hur NÄRA vi stod scenen började jag typ gråta (vi stod nära catwalkscenen). För jag trodde verkligen inte att vi skulle komma så långt fram. För jag visste att folk hade köat i en vecka medans vi hade köat samma dag. Så där stod vi och väntade i 2 timmar (det kändes som typ 40 minuter). Sedan kom 5SOS in och alla började skirka inklusive jag och sjunga med. Och sedan när killarna kom in så bara släppte allting. Att vi såg dem så jävla nära!!!! Dem var typ 5 meter ifrån oss!! Började lipa och skrika. Niall kollade in i MIN KAMERA! Han var den som jag fick bra bilder på på båda konserterna. Killarna var på catwalkscenen nästan hela tiden. Livet var bra. Vi blev puttade ännu längre fram och närmare stängslet och jag puttad elite också hihi. Jag tackar för att jag är lång, man ser mycket bättre och kan dra upp huvudet från folkmassan och andas. Det var en tjej bredvid mig som var jättekort och hon såg nog ingenting och kunde säkert inte andas heller, tyckte så synd om henne. Konserten var så braa. Tyckte dock att Louis och Zayn var lite tråkiga och dryga.. Men dem var mycket bättre på andra konserten! Jag älskar att Harry fick 40 000 pers att skicka "VI ÄLSKAR KÖTTBULLAR!". Vilken energi den människan har alltså! Jag förstår inte riktigt hur han orkar haha?
 
Vi fick föresten riktigt dåliga platser förra året. Vi satt på länktare 3 längst upp längst bort. Så jag tycker att vi förtjände det här efter att vi köade för biljetterna utanför Avenyn i 27 timmar i september. Man kunde se varenda detalj i deras ansikte medan förra gången såg dem ut som små myror. 
Bilder från andra konserten ↑
Tog inte många bilder på andra konserten. Vi bestämde oss för att inte ta så mycket bilder utan njuta av konserten som vi inte gjorde på andra sidan för att vi tog kort hela tiden. Under lördagen gick vi runt lite i Stockholm och åt. Sedan hade vi också bestämt att inte köa länge idag för att idag spelade det inte så stor roll när vi ändå fick så bra platser som kvällen innan. Vi skulle köa kanske en timma innan konserten började. Men då skulle Lena ladda mobilen till 100% och Cynthia skulle föra över hennes bilder till datorn. Vilket tog längre tid än vad vi trodde. Vi hade sedan planerat att vara där tjugo i 6 . Alltså 20 minuter innan det började.Så vi skyndade oss ner till tunnelbanan. Men Lena hade såklart glömt sig tunnelbanekort på hotellrummet.. Så hon fick springa upp och hämta den. Så då missade vi den tunnelbanan.. Så då fick vi ta en annan tunnelbana. Vi hoppade på den som jag hade sett att vi skulle ta. När vi sitter på t-banan ser jag att vi skulle hoppat av 3 hållplatser innan så nu åkte vi åt fel håll.. Cynthia höll på att gråta, Lena skrattade och jag kände mig väl ganska stressad men jag kunde inte låta bli att skratta över situationen.
 
Så då åker vi tillbaka till centralen för att stressa till pendeltåget. Vi sprang såååå fort för att hinna med. Klockan var runt tio i 6 nu. Vi var framme i Solna kvart över 6 och det var en supermånga som inte hade kommit till arenan än heller. Konserten skulle ju ha börjat klockan 6 men alla kom ju till arenan så sent så att det dröjde ännu längre till dem börjar spela. Vi fick bakre parkett gul den här gången. Jag trodde inte att vi skulle komma så långt fram den här gången heller. För vi kom ju dit klockan 6. Men det var kanske 6 personer framför oss i arenan. Jag blev så himla chockad att vi kom så långt fram. Där väntar vi i 2 timmar på att 5SOS ska komma ut för att spela och en haltimma efter att dem hade spelat klart kommer killarna ut igen. Jag tyckte att killarna såg gladare ut (Louis och Zayn) och hade bättre energi andra kvällen. Tycker nästan att showen var mycket bättre andra kvällen. Första var bra för att vi fick så himla bra platser men andra var bättre för att showen var bättre. Harry kastade en massa vatten på fansen som han gjorde kvällen innan och Liam kastade sin keps till publiken. Killarna började även sjunga på Mamma Mia bara för att göra det speciellt för oss. 
 
Så såg min helg ut för två veckor sedan. Allt var så himla lyckat och bra!! Jag kan fortfarande inte fatta att vi har sett dem.
En applåd till er som orkade läsa allting haha. 

Kommentarer

Postat av: Linnéa Thell Jansson

Publicerad 2014-07-02 14:13:12

Alltså guuuud vad härligt!!

Postat av: SARA EMILIA'S mode & fotografi

Publicerad 2014-07-02 19:15:57

KUL! Härliga bilder också :)

Postat av: Veroniika

Publicerad 2014-07-02 22:28:52

Härliga bilder!! :D Och superfin blogg har du, diggar din header (y) :)

Postat av: Mildred

Publicerad 2014-07-07 22:01:15

Åhh, vill också gå på en av deras konserter!!

Postat av: Alexandra

Publicerad 2014-07-07 23:09:52

reply: Köpte den på NK i göteborg, kommer tyvärr inte ihåg var den är ifrån!

Åh, jag var också där! Zayn var sjuk så det var därför han var lite hängig ;)

Svar: Aha! Det förklarar varför han var som han var då :)
Hanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela