hannakarlssson

Hanna Karlsson

Lemon meringue cupcakes

Publicerad 2014-06-30 13:14:00 i Bakning,

De här supergoda cupcakesen gjorde jag i lördags! Dem blev verkligen jättegoda! Jag använde mig av Roy Fares recept HÄR. Gjorde dock ingen egen lemon curd utan körde på köpt istället. Man gör ett håll i mitten av cupcakes och fyller den med Lemon curd. Cupcakesen blev verkligen 100 gånger godare med lemon curden. Mamma har beställt Roys United States of Cakes bok som jag längtar efter att kolla i! 

Smörgåstårta

Publicerad 2014-06-28 09:33:00 i My life,

Igår när jag, Viktor och pappa kom till landet hade mamma dukat fram för smörgåstårta. Jag är inte så där jätteförtjust i smörgåstårta, jag mår väldigt lätt illa av det. Men den här var god! Mamma ville fira lite att hon har äntligen har semester. Men jag och pappa ska jobba en vecka till innan vi har semester. När mitt sommarlov börjar på fredag efter jobbdagen så kommer jag spendera nästan resten av sommarlovet på landet. Men jag kommer nog att åka hem några gånger för att vara med mina amigos lite också. Mitt sommarlov är inte planerad alls faktiskt. Ska ni göra något kul under lovet? 

Wednesday

Publicerad 2014-06-25 22:36:08 i My life,

Haha fulaste bilderna ever men aja.
Jag vet att min bloggning suger just nu. Blev typ sjuk i helgen och fick skitont i halsen men det har typ gått över nu men dem senaste dagarna har min röst låtit så konstig. Jättehes och ibland när jag pratar låter inte vissa ord haha.
 
Jag jobbar fortfarande och gör resten av veckan och hela nästa vecka och sedan har jag sommarlov på riktigt! Jag trivs verkligen på fritidset. Barnen är så himla gulliga och snälla! Tiden går fort när man har roligt, dagarna går så himla fort. Igår stack jag, Lena, Cynthia, Donna och Haris till Skansen Kronan och grillade. Supertrevligt! Mycket skratt och skrik haha. Kom hem runt två på natten och skulle jobba på morgonen så snacka om trött när man endast sovit i 4 timmar.. Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag får ordentligt med sömn i natt. God natt!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela