hannakarlssson

Hanna Karlsson

Wednesday

Publicerad 2014-06-25 22:36:08 i My life,

Haha fulaste bilderna ever men aja.
Jag vet att min bloggning suger just nu. Blev typ sjuk i helgen och fick skitont i halsen men det har typ gått över nu men dem senaste dagarna har min röst låtit så konstig. Jättehes och ibland när jag pratar låter inte vissa ord haha.
 
Jag jobbar fortfarande och gör resten av veckan och hela nästa vecka och sedan har jag sommarlov på riktigt! Jag trivs verkligen på fritidset. Barnen är så himla gulliga och snälla! Tiden går fort när man har roligt, dagarna går så himla fort. Igår stack jag, Lena, Cynthia, Donna och Haris till Skansen Kronan och grillade. Supertrevligt! Mycket skratt och skrik haha. Kom hem runt två på natten och skulle jobba på morgonen så snacka om trött när man endast sovit i 4 timmar.. Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag får ordentligt med sömn i natt. God natt!

Kommentarer

Postat av: nicolinda.blogg.se

Publicerad 2014-06-26 23:50:36

Hur fina bilder som helst snarare, Hanna! Skönt att du har kryat på dig :) Synd att rösten inte har blivit hel dock. Åh vad roligt att jobba på fritids! Superkul :D Jag älskar platsen ni sitter på. En perfekt plats. Så vacker utsikt!

Postat av: Rebecka

Publicerad 2014-07-03 18:25:07

Vilka härliga bilder!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela