hannakarlssson

Hanna Karlsson

Smore's whoopies

Publicerad 2014-03-31 14:32:00 i Bakning,

Det här jag bakade i helgen! Den var jättegoda men jag hade bara minimarshmellows hemma så det blev kontigt. Men annars supersöta och goda!

Room Tours

Publicerad 2014-03-29 17:29:00 i Inspiration,

Mitt liv är typ youtube och jag är inne där varje dag och kollar. Nu när jag håller på och fixar med mitt rum så brukar jag söka runt på Room Tours på youtube för att få lite inspiration och det är så många som har så fina rum, jag blir riktigt avundsjuk! Sedan kikar jag vidare på Apartment Tours och House Tours och dör ännu mer haha. Så jag tänkte dela med mig av några videos!

Våfflor

Publicerad 2014-03-29 15:45:16 i My life,

Det blev inga våfflor för oss i tisdags på våffeldagen eftersom våffeljärnet låg på landet. Så det blev det idag istället! Asså ååhh vad det är gott med våfflor, men man illa om man tar mer än tre haha. Kan vi inte prata om hur fint väder det är idag?! Herregud! Har gott runt med kjol och långtröja (och jag som alltid fryser) här på landet. Så himla härligt! Så ikväll blir det årets första grillning och då blir det hamburgare och efter det blir det efterätt som jag har bakat, det ska bli spännande för jag har aldrig ätit eller bakat det förut! Se upp för många matinlägg haha!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela