hannakarlssson

Hanna Karlsson

Floral skirt

Publicerad 2014-05-29 13:20:18 i DIY, Fashion,

Sydde den här kjolen förra året (inlägget här) och åh så många fina kommentarer jag fick på inlägget. Den här tjejen länkade mig också och skrev så många fina ord. Och jag fick så himla fina kommentarer där med!! Varje gång hon kommenterar mina blogg så gör hon min dag med hennes fina ord. I år ska jag försöka sy mer kjolar, men det beror på om jag hittar några fina tyger. Har lite idéer i huvudet om hur dem ska se ut.

Bring me to the gym

Publicerad 2014-05-28 14:30:00 i Tankar,

Bring me to the gym
 
 
// Lite snygga träningkläder från H&M, Gina och Nike //
Nu har jag kommit in i en period då jag har blivit as sugen på att träna, gå och powerwalka och jogga. Vart kom det ifrån haha?! Jag har aldrig gillat att träna eller springa över huvudtaget. Jag har dock alltid gillat att vara med på idrotten i skolan.Var ute förra veckan och halvjoggade (sprang en pytte liten bit och powerwalka en bit och repeat). Och jag tyckte att det var skönt?! Jag har alltid hatat att springa. Vad har hänt med mig haha? Så nu ska jag verkligen ta tag i träning då jag faktiskt tycker att det är kul för första gången. Jag känner verkligen att jag behöver det. Vill bli lite fastare och starkare. Jag har alltid varit otränad och klen. Jag ska alltså träna hemma (jag är alldeles för snål för att betala för gym haha). Så nu får vi se hur det här går. Jag vill verkligen försöka på riktigt den här gången! 
 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela