hannakarlssson

Hanna Karlsson

Första advent

Publicerad 2014-11-30 12:22:00 i My life,

Hur sjukt är den inte att det redan är första advent?! Vart har tiden tagit vägen? Nu kan man antligen lyssna på julmusik och pynta utan att man får konstiga blickar om att man redan har gjort det haha. Jag fullkomligen älskar julen så jag mår väldigt bra och är glad under hela december. Jag ska verkligen göra det mesta av julen i år med att baka en massa, göra julnageldeisgner, kolla julfilmer och allt där till!
 
Nu tror jag att inspirationen har kommit tillbaka igen! Så nu hoppas jag verkligen inte att det blir typ 2 inägg i veckan som de har varit de senaste månaderna.. Måste sitta och plugga hela söndagen.. Men det väntar jag med tills jag kommer hem. Hoppas att ni har en bra första advent! 

It's almost wintertime

Publicerad 2014-11-27 13:24:00 i My life,

Det börjar dra sig mot ännu kallare tider. Det är ju skitkul för mig som är sååå frusen av mig. Men man ska alltid se det positiva i det negativa och det är ju alltid kul att ha grejer att se fram emot. Det finns ju så mycket mysiga saker man kan göra under vintern som man inte kan göra under sommaren utan att få ångest.
 
- Julen. Det är det ABSOLUT bästa med vintern. Jag ääääälskar julen och det vet jag att väldigt många andra också gör. 
 
Börja kolla nya serier och filmer. Under den här tiden på året kan man faktiskt sitta inne en hel dag utan att få ångest att man inte har gjort något på hela dagen eller gått ut. Att sitta med en kopp varm choklad, chai latte, kaffe eller te och äta något gott till en serie är ju så mysigt. 
 
- Ha saker att se fram emot. Det är alltid kul att ha grejer att se fram emot som man antigen ska göra i vinter, som en resa till exempel. Jag ska själv till Val Thorens under sportlovet och är hur taggad som helst på det!!! 
 
- Ha ta-hand-om-dig-själv-dagar. Under vintern blir ju huden ganska torr och håret behöver en och annan hårmask (googla upp någon). Passa på att ha lite nagelvård och måla naglarna med en härlig färg. Ta ett bad och tända några ljus.
 
- Fixa till rummet. Spica upp rummet med någon ny möbel eller börja pyssla lite i rummet, rama in bilder som du själv har tagit och sätt upp på väggen eller varför inte möblera om. Förändringar i rummet är alltid kul. 
 
- Pyjamasar. Är jag den enda som älskar pyjamasar? Älskar verkligen söta pyjamasar med söta tryck. Och nu under vintern så fryser jag ganska mycket och brukar ofta gå runt med en filt hängade över axlarna haha. Och man brukar aldrig använda pyjamasar under sommaren för att det är varmt. Och jag tycker att pyjamasar alltid är uppskattat att få! 
 
- Hitta ny musik. Jag älskar att hitta ny musik så att ha några sköna låtar att lyssna på under vintermörkret gör allt lite bättre tycker jag. Eller hitta en artist som man fullkomligt börjar älska? Kolla gärna in min spotifylista HÄR tihi. 
 
- Lyssna på podcaster. Jag tycker att det är supermysigt att sitta och lyssna på podcaster när man sitter och gör andra grejer som när man pluggar, fixar naglarna, städa rummet, ute och powerwalkar - ja lite när som helst. Kan verkligen tipsa om Andrea & Mathildas podcast och Fredagspodden! 

Tjugotredje november

Publicerad 2014-11-23 20:16:51 i My life,

Vad hände med uppdatering? Jag har ingen aning. Jag hatar verkligen när min uppdatering suger. Jag vill så gärna blogga och ha roliga saker att skriva om och lägga upp nya bilder, jag läggar bara upp arkivbilder hela tiden. Behöver bara få tillbaka insirationen igen.
 
Kom ju precis tillbaka till skolan förra veckan från att ha haft höstlov och fyra veckors praktik och vi fick en massa plugg och jag kände mig bara så stressad igen. Jag stressar mig så ofta i onödan. Därav ingen uppdatering under hela veckan. Imorgon är det måndag och där med nya tag. Måste ta tag i läxor, rensa ur min garderob, boka en tid hos vårdcentralen, ta en tur med mamma till stan och ta tag i min träning. Nu ska jag ta mig en dusch sedan gå och lägga mig. Puss!

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela