hannakarlssson

Hanna Karlsson

Bekännelser

Publicerad 2014-11-10 21:38:00 i Om mig,

 
Det finns nog ingenting jag hatar mer än att skriva argumentarande texter och debattera i skolan. Jag hatar att stå för vad tycker och vet väldigt ofta inte riktigt vad jag tycker om grejer.
 
Jag är sjukt klumpig. Jag lyckades paja min mobil 3 gånger under perioden av 2 månader och innan det hade jag aldrig lyckats paja den. Jag har gjort sönder, matbredare, bunkar, lampor och mycket mer. Jag lyckas slå i mig över allt och i allt. Och en gång när jag skulle springa till Centralstationen och hade då bråttom såklart. Så skulle jag springa över spåret på spårvagnshållplatsen mot Centralstationen och såg inte trottoarkanten för att jag höll två stora väskor framför mig. Så då ramlar jag mitt bland alla människor och mina väskor flög framför mig. Och då låg jag bara där i några sekunder och så frågar folk hur det gick och jag bara reser mig och säger att jag mår bra och springer till tåget haha. Det hade ju känts lite bättre om man hade varit med en kompis när detta hade så att man kunde skratta åt det tillsammans. Men jag bara sprang därifrån som om inget hade hänt. När jag satte mig på tåget där mina vänner redan hade satt sig kände jag hur ont jag fick i händerna och att jag hade fått lite skrapsår på händerna haha. Så himla typiskt mig sånt här alltså. 
 
Jag älskar att kolla på gamla Disney filmer som man såg när man var liten, det finns typ inget bättre än det.
 
Jag kommer aldrig tröttna på friends - aldrig. Gissa hur glad jag blev när jag i lördags såg att Netflix äntligen hade fått upp alla tio säsonger där! 
 
Mina värsta ämnen, alltså ämnen jag verkligen inte gillar i skolan är svenska, matte och samhällskunskap.
 
 
Jag har lite panik över att julen snart är över när den inte ens har börjat. Jag tror att jag har problem haha. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: nicolinda.blogg.se

Publicerad 2014-11-11 08:30:09

Älskar de här inläggen! ♡ Hahaha, du är bäst.

Jag är också klumpig! Ramlade pladask i Malmö, på deras Centralstation förra året. Tur som är hade jag vänner med mig, men alla skrattade runt om. Även mina vänner, de apgarvade. Jag höll i min Starbucks och jag föll pladask men höll min karamell frappe rakt upp i luften för vägrade förlora den eller nåt.. Vi höll på att missa tåget till Stockholm. Jag gjorde illa mig så sprang som Quasimodo framtill tåget xD

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela