hannakarlssson

Hanna Karlsson

It's almost wintertime

Publicerad 2014-11-27 13:24:00 i My life,

Det börjar dra sig mot ännu kallare tider. Det är ju skitkul för mig som är sååå frusen av mig. Men man ska alltid se det positiva i det negativa och det är ju alltid kul att ha grejer att se fram emot. Det finns ju så mycket mysiga saker man kan göra under vintern som man inte kan göra under sommaren utan att få ångest.
 
- Julen. Det är det ABSOLUT bästa med vintern. Jag ääääälskar julen och det vet jag att väldigt många andra också gör. 
 
Börja kolla nya serier och filmer. Under den här tiden på året kan man faktiskt sitta inne en hel dag utan att få ångest att man inte har gjort något på hela dagen eller gått ut. Att sitta med en kopp varm choklad, chai latte, kaffe eller te och äta något gott till en serie är ju så mysigt. 
 
- Ha saker att se fram emot. Det är alltid kul att ha grejer att se fram emot som man antigen ska göra i vinter, som en resa till exempel. Jag ska själv till Val Thorens under sportlovet och är hur taggad som helst på det!!! 
 
- Ha ta-hand-om-dig-själv-dagar. Under vintern blir ju huden ganska torr och håret behöver en och annan hårmask (googla upp någon). Passa på att ha lite nagelvård och måla naglarna med en härlig färg. Ta ett bad och tända några ljus.
 
- Fixa till rummet. Spica upp rummet med någon ny möbel eller börja pyssla lite i rummet, rama in bilder som du själv har tagit och sätt upp på väggen eller varför inte möblera om. Förändringar i rummet är alltid kul. 
 
- Pyjamasar. Är jag den enda som älskar pyjamasar? Älskar verkligen söta pyjamasar med söta tryck. Och nu under vintern så fryser jag ganska mycket och brukar ofta gå runt med en filt hängade över axlarna haha. Och man brukar aldrig använda pyjamasar under sommaren för att det är varmt. Och jag tycker att pyjamasar alltid är uppskattat att få! 
 
- Hitta ny musik. Jag älskar att hitta ny musik så att ha några sköna låtar att lyssna på under vintermörkret gör allt lite bättre tycker jag. Eller hitta en artist som man fullkomligt börjar älska? Kolla gärna in min spotifylista HÄR tihi. 
 
- Lyssna på podcaster. Jag tycker att det är supermysigt att sitta och lyssna på podcaster när man sitter och gör andra grejer som när man pluggar, fixar naglarna, städa rummet, ute och powerwalkar - ja lite när som helst. Kan verkligen tipsa om Andrea & Mathildas podcast och Fredagspodden! 

Kommentarer

Postat av: Julia

Publicerad 2014-11-29 20:40:29

bra lista! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela