hannakarlssson

Hanna Karlsson

Sjätte november

Publicerad 2014-11-06 18:35:54 i My life,

Hej! Hur har er dag varit? Min har varit super! Min lärare kom och besökte mig på praktiken och jag blev så himla nervös då. Trodde att hon skulle fråga en massa grejer jag inte kunde svara på, men det gjorde hon inte, tack o lov. Har haft en jättebra dag på praktiken! Kom hem för vid fem och köpte med mig Gustav Adolfsbakelser eftersom att det är hans dag idag om någon har missat det.
 
Kollar runt lite på bloggar och sånt och lyssnar på julmusik, don't judge me. Ni förstår inte hur mycket längtar till jul. Okej? Haha. Känner nu hur ont i halsen jag har och jag vill verkligen inte bli sjuk. Nu ska jag göra mig en kopp varmchoklad och kolla på Friends!

Kommentarer

Postat av: J E N N I F E R

Publicerad 2014-11-11 15:56:34

Åh vad gott det ser ut!

Postat av: nicolinda.blogg.se

Publicerad 2014-11-14 01:43:47

Men åh vad skönt att det gick så bra med din lärare på besök! Jag känner igen känslan, när man praktiserar och läraren frågar massa professionella frågor. HAHA, man står där som om man inte ens vet vad ett barn är (?) Nej men du fattar. Bara för att man får så sjukt mycket press xD

Nej vad gott! Lovely. Varm choklad är nog min allra favorit varmdryck. Är det din med? Jag längtar också till julen på ett sätt, men samtidigt inte för då är året snart slut. Buhu! Jag hinner knappt med asså..

Åhnej! Jag hoppas du håller dig frisk, gullet. Krya på dig :)

Vart är koppen ifrån? Jag älskar den! Vill köpa :D

Svar: Varm choklad har absolut min favorit varmdryck. Jag gillar tyvärr varken kaffe eller te. Jag vill så gärna gilla det men jag tycker verkligen inte om det haha.
Jag fick den i födelsedagspresent av min mamma förra året och jag vet tyvärr inte vart hon köpte den men den är från märket Green Gate och det märket finns lite överallt!
Kram :)
Hanna

Postat av: nicolinda.blogg.se

Publicerad 2014-11-15 01:40:12

Jaha! Okej :) Åh nu blir jag sugen på varm choklad igen. Jag älskar Greengate! Men det är så dyrt på "syster lycklig" tycker jag, där finns det mesta ifrån Greengate. Okej, tack så mycket :)

Postat av: Maja ♥

Publicerad 2014-11-15 13:30:43

Åh, vad gott med varm choklad :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela