hannakarlssson

Hanna Karlsson

Halloween cupcakes

Publicerad 2014-10-30 12:16:00 i Bakning,

Och fem timmar senare blev dem klara.. Shit vilken lång tid det tog åh herre. Men är man perfektionist så är man. Och mitt i allt var jag tvungen att köpa mer florsockerr för att det tog slut så jag fick skynda mig till Coop innan de stängde haha. Pumporna gjorde jag själv av marsipan, gjorde kristyr för att skriva RIP på oreosen och smälte choklad som jag gjorde spindelnät av. Jag fattar inte ens själv hur jag orkar göra allt detta. Men bakade dem till pappas jobb så det är inte min familj som ska trycka i sig allt detta. De blev i alla fall riktigt goda! 

Nails

Publicerad 2014-10-23 19:48:59 i Naglar,

Några av många designer som jag har gjort. Det finns fler under kategorin naglar under menyn. Tycker att jag har varit usel på nagelfronten i flera månader nu tycker jag. Har inte haft så mycket inspiration tror jag. Måste verkligen bli bättre på att göra det lite oftare. För jag tycker att det är så himla kul! Mina favoriter är nog den första och den femte. Har ni någon favorit? 

Wednesday

Publicerad 2014-10-22 21:04:20 i My life,

Tjena! Jag känner verkligen att jag har fullt upp hela tiden och ingen lugn stund. Är inne på andra veckan på praktiken och jag trivs så himla bra och har så kul! Personalen och barnen är hur snälla som helst! Så fort jag kommer hem somnar jag nästan i soffan för att jag har hållt igång hela dagen. Var väldigt nära på att somna i soffan idag när jag började 06.15 haha. Och i eftermiddags hade jag ett barnvaktsjobb. Så just nu känner jag mig väldigt trött så jag ska ta och krypa ner i sängen och sova snart. Har ju varit uppe sen halv sex i morse så.. God natt! 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela