hannakarlssson

Hanna Karlsson

I'm back

Publicerad 2014-10-11 12:09:45 i My life,

God morgon! Vaknade runt nio för att mormor ringde och sedan kunde jag inte somna om haha. Jag som hade tänkt att sova länge men aja haha. Är ensam hemma i helgen och jag vågar faktiskt sova ensam hemma nu. Innan var jag så himla rädd att sova ensam hemma utan kompisar. Men det är bara sjukt tråkigt att sitta hemma själv en hel kväll. Har suttit framför youtube hela morgonen och gjort pannkakor till frukost. Skulle ta kort på dem men alla pannkakor gick sönder och såg ut som skit, men dem var sååååå goda! Måste verkligen bli bättre på att ta mer bilder. Lägger bara upp arkiv bilder hela tiden..
 
Jag är i alla fall tillbaka med bloggandet! Har haft fullt upp med skolan hela de senaste två veckorna och nu är äntligen allt klart! Jag har saknat att blogga faktiskt. Men nu har jag praktik i fyra veckor (plus lov vecka 44)  och det betyder ingen skola på fem veckor. Men vi har saker vi ska göra i praktiken som vi måste göra men ändå. Så jag behöver inte sitta i skolbänken förrän 17 november, så himla skönt! Ikväll ska jag och Lena i alla fall på bio och se One Directions nya film för att vi inte har något annat att göra ändå. Men nu ska jag hoppa in i duschen! Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela