hannakarlssson

Hanna Karlsson

Nail tips

Publicerad 2014-10-14 14:35:00 i Beauty,

 
 
- Använd alltid baslack. Det gör att ditt lack håller längre och det gör så att du inte får missfärgningar på naglarna. Införskaffa dig ett bra baslack, gärna ett lite dyrare som Seche Vite (min favorit), Essie, OPI osv.
 
- Torra nagelband? Har du torra nagelband eller naglar så kan det vara bra handkräm eller nagelbandskräm.  Smörja gärna in naglarna minst en gång om dagen. Naglarna blir tusen gånger finare och ser mycket fräschare ut med återfuktande nagelband.
 
- Använd alltid toplack. Lacket håller längre och dina naglar får en fin glans! Samma sak med baslacket, köp gärna ett lite dyrare. 
 
- Lägg ner mer pengar på basfärger. Om du gillar att göra nageldesigner eller om man ofta har svarta eller vita naglar, så tycker jag att det är bra att lägga ner mer pengar på färger som svart och vit. Det är färger man använder ofta och som man vill ska hålla länge. 
 
- Använd nagelolja. Under vinterhalvåret bli naglarna alltid och skivar sig så det bästa sättet är att smörja in dem med en nagelolja eller så kan du använda oliv olja. Jag tycker faktiskt att det fungerar bättre än en nagelolja man köper!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela