hannakarlssson

Hanna Karlsson

Nails

Publicerad 2014-10-23 19:48:59 i Naglar,

Några av många designer som jag har gjort. Det finns fler under kategorin naglar under menyn. Tycker att jag har varit usel på nagelfronten i flera månader nu tycker jag. Har inte haft så mycket inspiration tror jag. Måste verkligen bli bättre på att göra det lite oftare. För jag tycker att det är så himla kul! Mina favoriter är nog den första och den femte. Har ni någon favorit? 

Kommentarer

Postat av: Marlene S.R

Publicerad 2014-10-26 21:42:08

gud vad duktig du är! Mina favoriter är nog 1, 2 och 3!:)

Postat av: Thea

Publicerad 2014-10-28 18:10:06

Alla var ju helt underbara men 3 och 6 var riktigt snygga!
Kolla gärna in på min blogg för bilder på kakor, åsnor och höstlöv! :)
//Thea

Postat av: nicolinda.blogg.se

Publicerad 2014-11-02 21:54:22

Du är ju så duktig på att sätta touchen mitt i prick. Du slarvar verkligen inte med något, och då menar jag att t.ex. jag kan kämpa med en sak och verkligen göra till punkt och pricka men det blir ändå inte fint. Men du gör allt fint! Du kan säkert t.o.m. slarva på riktigt och ba sätta pricken över i:et. Jag tänker på din kjol och dina cupcakes, din nailart, osv osv.. Du är så så bra! :D

Svar: Ååååh tack! Jag är perfektionist när det gäller naglar, bakning mm. Så jag försöker alltid göra allt så bra och perfekt som möjligt. Jag kan sitta och pilla med sånt i timmar haha. Jag har kollat tillbaka i nagelarkivet och bakarikivet (dock har jag inte mycket bilder från bakarkivet) och skämts för designer och bakelser som jag gjorde för typ 2-3 år sedan men det är kul att se hur mycket man utvecklas! Tack tack tack! :D
Hanna

Postat av: nicolinda.blogg.se

Publicerad 2014-11-02 23:05:42

Jaha, I see! Haha, men det du gjorde för två tre år sen är kanske någon annans personbästa. Det du gör idag kanske är omöjligt för en annan, så ta vara på det. Du är grym! :) Superbra att du kan titta tillbaka och se din utveckling. Guld!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela