hannakarlssson

Hanna Karlsson

Val Thorens

Publicerad 2015-02-21 12:06:00 i My life,

Hej! Bloggen har visst stått tom i typ en månad. Så här lång tid har det aldrig gått från att jag har bloggat. Men nu är jag tillbaka igen. Har haft mycket i skolan jobb och nu under sportlovet som jag hade förra veckan.
 
Hade det superkul i Val Thorens! Bussresan dit tog 26 timmar men det gick ganska fort ändå tycker jag. Kommer ha många minnen från den här resan. Men resan hade varit roligare om man hade varit 18 och kunde åka skidor vilket jag inte var eller kunde. Polisen där hade fått in 2000 fake legs i år så det var 18 på alla klubbar när det egentligen skulle vara 16 vilket var lite dåligt.. Men en klubb kom jag in på i alla fall och på afterskin. Och innan den här resan hade jag bara åkt skidor en gång. Men jag kan inte riktigt räkna med den gången för jag åkte typ aldrig på skidorna på riktigt. Men nu har jag i alla fall lärt mig att bromsa och svänga och kan åka hyffsat bra sen första gången jag stod på skidorna där. Kul att man åker till en av världens bästa skidorter när man inte kan åka skidor haha. Veckan var ganska galen, no surprise. Åkte dit på förrförra fredagen och kom hem i söndags och blev sjuk under bussresan då det var ganska många som var sjuka och alla var i samma buss i 24 timmar. Fatta hur skönt det var att få sova i sin egen säng när man hade sovit i en obekväm buss och vaknat tusen gånger av att man sover obeskämt och fryser aslet av sig??! Bussresan dit var såklart hundra gånger roligare. En resan jag kommer minnas länge tror jag! 

Kommentarer

Postat av: Malin Lundgren

Publicerad 2015-02-27 18:51:45

åh vilken härlig resa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela