hannakarlssson

Hanna Karlsson

Toffifee brownie bites

Publicerad 2015-03-17 13:03:00 i Bakning,

Säger bara oh my god sååå goda! Haha jag vet dem blev superfula men det gör inget för dem var så himla goda! Dem skulle nog varit inne i ungen ett par minuter till för dem blev väldigt kladdiga och det var därför toffifeena sjönk så mycket. Dem var hur enkla som helst att baka och innehåller de vanliga ingrediensarna man brukar ha hemma så köp ett paket med toffifee och baka dessa där hemma! Receptet hittar ni HÄR!

FourFiveSeconds

Publicerad 2015-03-15 10:49:00 i Musik,

Den här låten har gått på repeat i några veckor nu. Sååå bra!
Den här helgen har varit så välbehövlig. Var så jäkla trött i fredags. Det har varit en jobbig vecka i skolan. Nästa vecka ska min klass hålla en yrkesvecka för ettorna. Så hela är veckan planerad med aktiviteter för dem. Vi har planerat den här yrkesveckan i flera veckor nu och jag längtar bara tills den är över. Ikväll blir det i alla fall jobb för min del! 

Macarons

Publicerad 2015-03-10 15:01:00 i Bakning,

Bakade macarons med hallon-och vitchokladfyllning till Viktors släktkalas förra helgen. Det var första gången jag bakade macarons och jag trodde att det skulle gå åt skogen då de är ganska komplicerade att göra. Och många misslyckas första gången dem gör dem. Men jag lyckades på första försöket! Jag är stolt. Okej? Haha. Det gäller bara att man är försiktig och noggrann. Har inte varit så stort fan av macarons innan men efter jag hade smakat på mina egna så vill jag bara baka mer. Dem blev såååå goda! Kanske inte dem finaste men övning ger färdighet. HÄR hittar ni receptet! 

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela