hannakarlssson

Hanna Karlsson

I'm back!!

Publicerad 2015-05-04 12:05:00 i My life,

Åhh vad jag har saknat att blogga!!! Har bloggat i fem år (!!!) och att inte blogga på nästan en månad känns hur konstigt som helst. Nu jäklar ska det bli bra uppdatering med mode, outfits, naglar, tips, bakning och allt där i mellan! 
 
Har just nu praktik och imorgon är jag inne på tredje veckan av fyra veckor. Trvis tyvärr inte så bra på min praktikplats så vill helst att praktiken ska ta slut så fort som möjligt. Går förresten barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet, går den pedagogiska inriktiningen och läser till barnskötare och gör alltså min andra praktik i 2:an. Tror aldrig jag har nämnt det här faktiskt! Och efter på eftermiddagarna jobbar jag vilket gör att jag inte känner att jag har velat eller haft inspiration till att blogga. Men nu är jag taggad igen! Hoppas att ni har en bra måndag! 
 

Kommentarer

Postat av: Eira

Publicerad 2015-05-04 20:49:04

Finally kommer en Bloglovin'-notis från ditt håll - underbart! ;) :*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna

Hej! Jag heter Hanna Karlsson och är 16 år. Jag bor i Göteborg med min familj. Jag skriver om min vardag, mode, skönhet, recensioner, allt som har med naglar att göra, shopping och annat skoj! Hoppas du stannar kvar och lämna gärna en kommentar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela